Partnere

Netwyse er Hewlett Packard Enterprise og Aruba netværks partner. Netwyse er tiltrådt MS aftalen for Moderniseringsstyrelsen og for offentlige institutioner.

 

Netwyse samarbejder med Inova Energy i forhold til, at foretage energiberegninger der kan medføre energitilskud ifm. investering i nyt IT udstyr.

 

Netwyse er søsterselskab til CapMon, der er specialiseret indenfor overvågning, monitorering og log management. Det betyder at Netwyse og CapMon deler kontor, kompetence og værdifællesskab.

 

Netwyse er søsterselskab til KonsenIT, der er specialiseret indenfor rådgivning og konsulenter til projekter der omhandler GDPR, IT, Tele, IT stragi, Management sparring mv. Det betyder at Netwyse og CapMon deler kontor, kompetence og værdifællesskab.

 

Netwyse samarbejder med PlanB i relation til de af vores kunder, som har en stærk IBM platform af hardware der skal serviceres, opgraderes eller udvides.

 

Netwyse tilstræber altid, at finde den for kunden rigtige kompetence til en given opgave. Vi udveksler konsulenter med SCR for at deres og vores kunder altid kan stille det bedste hold.